premis_pinyol_1.JPGpremis_pinyol_2.JPG

El passat 30 de Novembre va tenir lloc a Barcelona la dotzena edició del lliurament dels premis Josep Piñol. Aquest premi és un reconeixement a l’esforç en la recerca de noves formes de treballar contra l’atur, oferint projectes i idees innovadores.

Així, doncs, el guardó ha premiat enguany el nostre projecte de Viu la vinya. Viu la Vinya són una proposta de tallers educatius que ofereixen la possibilitat de conèixer i experimentar en primera persona l’entorn de la vinya, les energies renovables i la vida a pagès. Aquesta iniciativa es realitza amb el suport de Bodegas Torres.

Aquest projecte està dirigit a escoles, instituts i centres especials de tot el territori català i pretén donar una visió diferent del aprenentatge del medi natural, l’entorn del pagès i la preservació del medi ambient gràcies a la participació directa dels monitors de les activitats: persones amb discapacitat i malaltia mental de Mas Albornà.

Des de Mas Albornà agraïm molt sincerament el reconeixement que rebem gràcies a premis com aquest i sens dubte això reforça la nostre voluntat de seguir millorant la nostra feina dia rere dia.