Amb l’objectiu de continuar generant sinergies i punts de col·laboració amb diferents institucions del territori, Mas Albornà ha tingut, durant aquest mes d’abril, una trobada amb diferents representants del CIRE (Centre d’Iniciatives per a la Reinserció).  

La trobada es va iniciar a les instal·lacions que la fundació té a Sant Pere Molanta on es duu a terme els serveis de bugaderia i manipulats. Allà, vam explicar el funcionament del Centre Especial de Treball, els nostres objectius i vam poder posar en valor els nostres resultats. 

Seguidament, ens vam traslladar al centre penitenciari Brians 2, on vam conèixer el funcionament del càtering que dona servei a la presó, la zona de manipulats, la bugaderia i la zona de fabricació tèxtil en la qual fan uniformes i roba de llit per alguns centres hospitalaris.  

Mas Albornà i el CIRE tenim un propòsit en comú: la generació de llocs de treball a persones amb risc d’exclusió i, d’acord amb això, és important que ens coneguem, transferim coneixements, treballem en xarxa i puguem encarar els reptes de la creació d’oportunitats.

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és l’empresa pública del Departament de Justícia que té per objectiu donar segones oportunitats a les persones privades de llibertat, a través de la formació i el treball.