Vés al contingut

20180515_100003

L’endemà de la presentació oficial de la campanya “Apadrina un tro” que impulsen els administradors de la festa major de Vilafranca i que enguany han comptat amb la col·laboració del Centre Ocupacional de Mas Albornà, la seva directora, Anna Rovira, ha acudit als estudis de Ràdio Vilafranca per parlar de la proposta al magazín matinal Penedès Gamma Extra.

Anna Rovira ha explicat com va arribar la proposta i com la va entomar el Centre Ocupacional. A més també ha detallat el procés d’elaboració d’aquest element, que enguany és un tro fet a mà pels usuaris de Mas Albornà i que simula una carretilla utilitzada pels elements de foc del seguici festiu, una peça pensada per ajustar el mocador casteller.

A l’entrevista, l’administradora Esther Ribas ha manifestat la seva satisfacció amb el resultat final de la feina feta pels usuaris del Centre Ocupacional i ha destacat la rapidesa amb la que s’ha treballat.

Durant les Fires de Maig es posaran a la venda els primers 300 trons elaborats per l’Ocupacional, tot i que la previsió és fer-ne prop de 800 ja amb vista als mesos previs a la festa major. Els trons es vendran a un preu de 4€ la unitat i els beneficis serviran per ajudar a pagar la tronada del dia 29 d’agost.

Entrevista a Anna Rovira (projecte “apadrina un tro”) Programa Gamma Extra Ràdio Vilafranca (”minut 31:30)