Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà guanya el premi de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) en la categoria de la millor empresa amb compromís social. Un prestigiós reconeixement obtingut pel projecte de Mallart Artesans Xarcuters, l’embotit social que elaborem artesanalment des del nostre obrador de La Llacuna.

El premi valora la tasca de transformació social que hem aconseguit liderar des de la fundació. Un impuls que es tradueix en la creació de llocs de treball i la visibilització per a les nostres persones i al mateix temps, ens permet oferir un producte innovador, de qualitat, amb consciència i valor social al territori.

El president de Mas Albornà Martí Solé va ser l’encarregat de rebre aquest guardó de la mà de la presidenta de la Federació Sra. Neus Lloveras, en companyia de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Il·lm. Sra. Abigail Garrido, i Hble. Sr. Jordi Puigneró, des de la seva recent posició com a vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i  Territori de la Generalitat de Catalunya.

Un acte celebrat a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes i presentat per l’actor Dafnis Balduz, que va comptar amb també amb la participació de l’economista Xavier Sala-i-Martín.

La categoria del premi a la millor empresa social és un dels 11 guardons que es van atorgar durant la jornada, un privilegi que sens dubte, suposa un impuls enorme per a tot el projecte social de Mas Albornà.

Gràcies a tots podrem, seguir fent créixer Mallart i la seva identitat personal dins i fora del Gran Penedès.