Medi Ambient & Mas Albornà

Avui 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i a Mas Albornà no volem perdre l’oportunitat de fer-nos ressò d’un dia com aquest, ja que per a nosaltres és un dia en el qual creiem que cal reflexionar. A més, la nostra organització treballa braça a braç amb el medi ambient, tant  a nivell empresarial com institucional.

D’una banda, a nivell empresarial, Mas Albornà disposa de l’àrea de Serveis Ambientals, la qual compren la gestió de deixalleries i l’organització de campanyes de sensibilització. A dia d’avui gestionem 5 deixalleries de la comarca, la de Santa Margarida i els Monjos, Vilobí-Font Rubí, dues a Olèrdola i la mini-deixalleria de Vilafranca, la primera de tota la comarca, i fa accessible a la ciutadania la possibilitat de fer una tria de residus sense necessitat de desplaçar-se, tot a peu de carrer i en diferents ubicacions a la ciutat

MiniDeixalleria Vilafranca del PenedèsD’altra banda també realitzem campanyes de sensibilització ambiental participen activament en totes les seves fases, aquestes campanyes també poden ser xerrades, campanyes de difusió, tallers o accions a les escoles…

A més a més, Mas Albornà té 10 anys d’experiència i compta amb la certificació i ISO14001 en matèria de Medi Ambient, la qual cosa avala la nostra voluntat i compromís per fer les coses ben fetes amb el medi.

També tenim cura del medi a través de les nostres feines. Per exemple, per fer la neteja viària de Vilafranca i altres poblacions de la comarca, disposem de vehicles i maquinari elèctric no intrusiu per evitar la contaminació acústica; el nostre Centre Ocupacional recicla i reutilitza molts i molts materials amb els quals després realitza diferents objectes d’artesania… Podem dir que dia rere dia des de Mas Albornà aportem el nostre granet de sorra per fer més sostenible el planeta.

Per últim, volem convidar-vos a veure el nou vídeo de l’àrea de Serveis Ambientals,peruqè conegueu de primera mà la nostra tasca.