Del 2 al 16 de juny es celebra la Quinzena de l’Economia Social i Solidària a la Vegueria Penedès sota el lema “L’Economia Social i Solidària t’envolta”.

L’objectiu d’aquesta quinzena és mostrar a la ciutadania que una altra manera de fer economia, viure i relacionar-nos és possible, més equitativa, sostenible, compromesa, inclusiva, transformadora… Mas Albornà hi pren part com a entitat de referència al territori en els àmbits d’atenció a les persones i inclusió sociolaboral.

La participació de Mas Albornà s’articula amb les següents col·laboracions:

  • L’equip de futbol de Mas Albornà i la Fundació Atlètic Vilafranca participa a la I Copa Futbol Inclusiu Vegueria Penedès. El torneig es celebra el diumenge 4 de juny a La Llacuna, al camp de futbol municipal La Cuitora.
  • Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits amb compromís de la Fundació, ofereix un tast al restaurant Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès. El tast es farà el dimecres 14 de juny a les 19 hores.

Aquesta iniciativa és organitzada per Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf. Des de Mas Albonrà estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra en aquesta iniciativa d’Economia Social i Solidària, com fins ara seguirem treballant per aconseguir un territori més just i compromés.