Vés al contingut

Forética

El proper 15 de novembre Mas Albornà en col·laboració amb Bodegas Torres participarà a la quarta edició  del CSR MarketPlace que celebrarà Forética al pavelló de Convenciones de la Casa de Campo a Madrid per presentar la iniciativa VIU LA VINYA.
En aquesta fira exposarem la singularitat de Viu la Vinya, com a tallers de descoberta de la vinya i el seu entorn amb factor humà. Aquest és el punt clau que fan d’aquestes activitats impulsades entre Mas Albornà i Bodegas Torres una proposta pionera i innovadora.
Aquesta fira té com a objectiu reunir les iniciatives més exitoses en matèria de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) que s’estan duent a terme a nivell estatal.
S’exposaran unes 50 solucions en gestió empresarial responsable per part de 45 empreses i entitats. Les iniciatives s’han dividit en cinc categories: Responsables amb el clima, Impacte en la Comunitat, RSC i mercat , Lloc de trebal  i Transparència i bon govern. Les categories es relacionen amb les diferents àrees de la gestió d’una empresa, demostrant la incidència de la responsabilitat social en aquestes i la seva competitivitat.
L’acte comptarà amb una àmplia varietat d’empreses: grans, Pimes, nacionals, multinacionals, entitats públiques i ONG; totes procedents de les 17 comunitats autònomes, principalment Andalusia, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc.