Congrés tercer sector neteja_viaria_1.JPG

Mas Albornà participarà al III Congrés del Tercer Sector, que tindrà lloc al Centre Convencions Internacional de Barcelona els propers dies 24 i 25 de Març.Aquest congrés es planteja com un espai de diàleg, d’identificació amb la realitat i el reconeixement com a empreses del tercer sector.
Mas Albornà participarà doncs, en el marc d’activitats de l’àgora d’experiències presentant el projecte “Píndoles d’e-learning per a la prevenció de riscos de persones amb discapacitat. Un pas cap a la normalització dels i de les treballadores del CET”.
Aquest és un projecte realitzat per Mas Albornà amb el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Pren forma de 10 micro-cursos (o píndoles d’aprenentatge) en format e-learning que plantegen 10 temes recurrents en matèria de prevenció de riscos: l’ús dels EPIS, la poda, l’ergonomia, la càrrega i descàrrega…
Així, des de Mas Albornà valorem molt positivament la participació en aquest acte, ja que, sens dubte ens permetrà compartir i veure experiències d’altres entitats com la nostra, fomentar el treball en xarxa i continuar treballant dia rere dia per tal de millorar el futur de les persones amb discapacitat o malaltia mental.