Vés al contingut

el-quiosac_hospital

El quiosc de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès reobrirà portes de la mà de Mas Albornà. La fundació ha guanyat el concurs restringit a centres especials de treball que havia obert el consorci sanitari, de manera que n’assumirà la gestió i l’explotació.

Pròximament, un cop s’hagin dut a terme les tasques d’adequació del quiosc, l’activitat tornarà a aquest espai amb la presència de personal de Mas Albornà darrere el taulell.

El quiosc de l’hospital de Vilafranca posarà a la venda productes de premsa, papereria i regal, en concret, productes del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del Centre Ocupacional. El quiosc obrirà tots els dies de l’any en horari de matí i tarda. Així, els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre. Dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de nou a una.

Per a Mas Albornà, el quiosc neix no només com un punt comercial, sinó amb vocació de servei i per esdevenir un agent més de la dinamització del centre hospitalari.

Des de Mas Albornà continuem treballant per afavorir la visualització del nostre col·lectiu i amb projectes com aquest ho fem possible.