Vés al contingut

signatura_mas_alborna

Mas Albornà rep 10.000 euros de la Fundació “la Caixa”, un suport que a través de l’Acció Social de CaixaBank ens permetrà millorar les instal·lació de la nostra llar residència.
L’acte de lliurament i signatura d’aquest suport ha tingut lloc a una de les seus que CaixaBanck té a Vilafranca. El director de Mas Albornà Joan Clotet i la responsable de comunicació i projectes Cristina Barbacil van assistir al lliurament en representació de la fundació.
El projecte “Com a casa” de Mas Albornà té com a objectiu crear una nova habitació a la llar-residència per a la millora de la qualitat de vida de les persones en procés d’envelliment.
Gracies a aquest suport Mas Albornà preveu adaptar les instal·lacions de la llar-residència a les persones amb més necessitats de suport i els requeriments sanitaris (protocols COVID19) per a garantir-los qualitat de vida i seguretat en el seu entorn de la llar.
El projecte s’adreça a 31 persones adultes amb discapacitat intel·lectual residents a la residència del Mas, a les Cabanyes i que també són usuàries del servei de centre ocupacional o treballadores del centre especial de treball de la Fundació Mas Albornà.