Vés al contingut

st_llibre_ma

Mas Albornà s’ha sumat avui a la gran festa del llibre i la rosa i ho ha fet des de dos fronts, la tradicional parada de la Rambla de Sant Francesc i, com a novetat, la parada del quiosc de l’hospital.
Com cada any, l’ambient festiu i el bon temps han ajudat a tenir una bona afluència de visitants i curiosos que s’han atansat a la nostra posició a la rambla, on ususaris del Centre Ocupacional han lluït el seu millor somriure per atendre els clients durant tot el dia.
Una jornada especial i diferent s’ha viscut també al quiosc de l’hospital, que avui ha vist el seu primer Sant Jordi. Des de primera hora del matí s’ha instal·lat una parada a l’exterior del recinte, a l’entrada de consultes externes, el punt amb més trànsit de gent. La tasca de Mas Albornà s’ha fet especialment visible en aquesta zona tan concorreguda, on les depenedentes habituals del quiosc han tingut, per a l’ocasió, el suport de membres del Centre Ocupacional.
Llibres, roses i productes artesanals fets a má pels nostres usuaris han cridat l’atenció de clients i curiosos, que han pogut copsar de primera mà el bon fer i la il·lusió amb què els nostres han entomat la seva tasca en un dia tan assenyalat.