Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) 315 “La Carrerada” signen un acord de col·laboració per a la creació d’un viver forestal al municipi de Les Cabanyes (Alt Penedès).

El director de la Fundació Mas Albornà, Joan Clotet, i el president de l’Agrupació, Miquel Medialdea, rubriquen aquest acord en un acte institucional celebrat a les oficines centrals de la Fundació a Vilafranca del Penedès.

El conveni posa llum a un projecte de sensibilització ambiental que unirà la diversitat i la integració de persones voluntàries de casa nostra amb la tasca del col·lectiu ADF de la Carrerada. Ambdues entitats es beneficiaran d’aquest acord compartint i aprenent coneixements, tant de gestió i sensibilització ambiental com d’inclusió i socialització.    

El conveni té una vigència de dos anys i comprèn també el manteniment bàsic del viver de Vilafranca del Penedès ubicat a “Cal Gallina”. Es tracta d’una manera de generar sinergies amb les entitats de proximitat, teixir aliances per a la millora ambiental del territori i potenciar la visibilitat de la tasca social i laboral de Mas Albornà.