La Fundació Mas Albornà i L’Agrupació de Defensa Forestal (A.D.F.) 315 “La Carrerada” signen un acord de col·laboració per a la creació d’un viver forestal al municipi de les Cabanyes.

El director de la Mas Albornà Joan Clotet i el president de l’agrupació Miquel Medialdea rubriquen aquest acord en un acte institucional de signatura celebrat a les oficines centrals de la fundació a Vilafranca del Penedès.

Un projecte de sensibilització ambiental que unirà la diversitat i la integració de persones voluntàries de casa nostra, amb la tasca del col·lectiu A.D.F. de la Carrerada. Ambdues entitats es beneficiaran d’aquest acord compartint i aprenent coneixements, tant de gestió i sensibilització ambiental com d’integració i socialització de les persones amb discapacitat.    

El conveni té una vigència de dos anys i comprèn també el manteniment bàsic del viver de Vilafranca del Penedès. Una nova manera de generar sinergies amb les entitats del territori i potenciar la visibilitat de la tasca social i laboral de Mas Albornà.