Vés al contingut

La botifarra d’ou és un clàssic d’aquests dies de Carnaval i a l’obrador de Mallart ja les estan a produint a ple rendiment.

A més a més, en guany la Fundació es va presentar, per segon any consecutiu, al 7è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana en la categoria de botifarra tradicional, obtenint aquesta, una menció especial del jurat del concurs.

Tanmateix també varem participar en la categoria de botifarra singular amb la nostra “Botifarra de Quaresma” que combina la tradicional botifarra d’ou amb el guisat de bacallà de Quaresma (amb espinacs, cigrons i carxofes confitades).

Aquestes botifarres són productes estacionals que elaborem de manera artesanal des del nostre obrador de La Llacuna i que podeu aconseguir a la botiga de La Granada o a la botiga on-line (només la botifarra d’ou tradicional).

Al programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio hi podeu escoltar l’entrevista a Enric Hernàndez, cap de producció de Mallart Artesans Xarcuters. Un espai on descobriràs l’elegància d’aquest productes tradicionals del nostre embotit social.