El passat dissabte 10 de febrer, vam participar al 1r Torneig Inclusiu de Futbol7 a Cervelló, el qual va reunir 10 equips mixtos. Organitzat per la Penya Blaugrana de Cervelló i amb el suport de l’empresa Barcelona Cup Events, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Cervelló, aquest torneig es va disputar sota el sistema de competició “Juga Verd Play”, creat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.  

Aquest sistema de joc fomenta valors com la tolerància, el respecte i el joc net i premia amb una targeta verda aquelles accions positives més destacades. Els nostres jugadors i jugadores en van rebre 2 al llarg del torneig.  

L’equip de Mas Albornà, l’Atlètic Diversitat, va quedar 3r dins del seu grup de competició, emportant-se tots i totes una medalla celebrada amb molta il·lusió i companyerisme.  

Esdeveniments com aquest ens permeten demostrar les nostres habilitats esportives i són un gran mitjà de socialització per a les persones amb disCapacitat.  

L’equip de futbol de Mas Albornà no seria possible sense la col·laboració desinteressada de l’Edu, voluntari de la fundació, entrenador de l’equip i membre de la Fundació Atlètic Vilafranca.