La marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, amplia la seva presència dins de Bonpreu – Esclat, ara també a les botigues del Garraf (a Vilanova, Sitges i Sant Pere de Ribes) i al Baix Penedès, a les botigues de Cunit i El Vendrell. Un gran pas que ens permet donar a conèixer, encara més, la qualitat del nostre producte i el seu valor social.

Aquí podeu consultar tots els punts de venda i restaurants on podeu trobar els nostres productes: https://embotitsmallart.com/on-trobar-nos/

La cadena de supermercats en la seva ferma aposta per oferir productes de proximitat, KM 0 i de la màxima qualitat, busquen proveïdors locals que responen a aquestes característiques. Els supermercats presenten una selecció dels nostres embotits en diferents formats: tant a la secció de xarcuteria com en format envasat.

La qualitat, el saber fer i la tradició de 5 generacions de xarcuters de la Llacuna, ara la podreu trobar en aquesta cadena de supermercats. Un repte que afrontem amb la il·lusió d’oferir el bo i millor a totes aquelles persones que ens feu confiança.

Gràcies al creixement de la comercialització dels productes Mallart com aquesta, podem continuar creant oportunitats d’inserció social i laboral per a les nostres persones. Una tasca que des de la fundació no hem deixat de fer des de fa més de 50 anys.