Vés al contingut

coronavirus

En relació a  la crisi  del COVID-19 i com a prevenció a possibles contagis, Mas Albornà implementa les següents mesures  excepcionals  seguint les instruccions del Departament de Salut i sota les directrius de les indicacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació al coronavirus:
1. Tancament al públic de les oficines centrals.
A partir del dijous dia 19 de març, les oficines de la Pl. de la Verema romandran tancades al públic fins a nou avís. No obstant, es mantindrà el servei i l’atenció de manera no presencial en l’horari de 9h a 15h a través de les vies telemàtiques (fundacio@masalborna.org i al telèfon 93 892 10 50). Si algú necessita portar documentació, la pot deixar a la bústia de comunicació (porta del costat de l’entrada a peu de carrer).
2. Modificacions en els serveis
Només es manté l’atenció als serveis d’habitatge i suport a la pròpia llar i l’activitat del Centre Especial de Treball amb l’objectiu de protegir els llocs de treball de les persones més vulnerables, amb les màximes mesures de protecció determinades per les autoritats sanitàries.
Centre ocupacional: s’han suspès les activitats als usuaris fins a nou avís.
Llar residència: s’apliquen els protocols previstos pel Departament de salut a l’espera de si hi ha noves indicacions. Es garanteix el servei a les persones. En paral·lel s’han dit a terme le següents actuacions:

  • S’ha restringit i modificat l’accés a les instal·lacions de la llar-residència amb control d’entrada dels professionals i variació dels torns laborals per a minimitar els desplaçaments i prevenir situacions de contagi
  • S’han suspès temporalment nous ingressos i les activitats
  • S’ha reforçat la neteja i les mesures d’higiene (en superfícies, habitacions, baranes, manetes de portes, passamans, taules, etc.), i s’han distribuït cartells informatius sobre la higiene de les mans i altres mesures preventives elaborades pel Departament de Salut.
  • S’ha aprovisionat de material preventiu com mascaretes i guants també com a protocol en cas de detecció d’un cas positiu.
Servei de suport a la pròpia llar: es manté el servei a les 11 persones que atenem, mantenint les mesures preventives fixades per les autoritats.

Centre Especial de Treball tret de casos excepcionals i puntuals que ja s’apliquen (tancament de deixalleries i determinades empreses que han decidit aturar la producció),  l’activitat continua ordinàriament. La situació i realitat de cada treballador/a s’analitza individualment en relació al seu servei i les característiques de la feina.
Cal remarcar que aquestes mesures poden variar en qualsevol moment, depenent de l’actualització que se’n faci per part de les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la situació.
Més informació: