ascensors_llar

El Mas de les Cabanyes ja disposa de dos nous ascensors que ens permetran millorar el dia a dia de la llar.  Amb l’objectiu de continuar oferint un servei de qualitat  a les persones que viuen amb nosaltres, aquests ascensors es convertiran en una eina essencial, sobretot  per a tots aquells usuaris amb una dificultat de mobilitat o en procés d’envelliment.

img_20190128_133938Gràcies al suport rebut per part de la Generalitat de Catalunya (fons del 0,7% del pgament de l’IRPF en la declaració de la renda) hem pogut instal·lar aquests ascensors i comunicar les diferents parts del Mas entre elles, així com fent-les accessibles.
A casa nostra tenim diverses persones que van amb cadira de rodes, fins ara, això suposava un problema tant a nivell organitzatiu, com pel que fa a la seva pròpia comoditat de moviments dins de casa. No oblidem, que les barreres arquitectòniques continuen sent una dificultat en la nostra societat i més en col·lectius com el nostre.
La instal·lació d’aquests ascensors  s’ha realitzat en els darrers mesos, unes obres molt esperades i necessàries que han alterat considerablement la vida de la residència. A partir d’ara, ja disposem d’un ascesor a l’interior del Mas i l’altre a la façana exterior de l’Anex amb els quals es cobriran les necessitats de mobilitat d’ambdues vivendes.