La Fundació Mas Albornà participa en la jornada per a millorar a qualitat de vida de les persones amb discapacitat impulsada per la Fundació TU-i-NOS, anteriorment coneguda com a Entitat Tutelar del Garraf.

Una trobada de treball sota el títol “Via notarial per proveir les mesures de suport a la discapacitat”, la qual, va abordar la rellevància d’implementar mesures de suport per a aquelles persones que, a causa de l’edat o altres circumstàncies, requereixen suport qualificat per gestionar aspectes relacionats amb la salut, el patrimoni i els drets, assegurant així una qualitat de vida òptima i segura.

En definitiva, es tracta d’un espai de reflexió per a definir com es realitza l’atenció a les persones amb discapacitat després de la desaparició de les figures de tutela i la curatela, substituïdes actualment per la figura de l’assistent/a personal.

Una representació de l’equip de treballadores socials dels diferents serveis de Mas Albornà va participar en aquesta jornada que reunia a destacades autoritats locals, notaris, jutges, advocats i professionals de serveis socials, així com representants de diversos municipis i entitats interessades.

L’acte va suposar un espai propici per a l’intercanvi de coneixements, experiències i propostes, amb l’objectiu de gestionar els suports necessaris per aconseguir la màxima qualitat de vida de les persones amb discapacitat amb l’aplicació de la nova llei.