L’Ajuntament de Vilafranca va mostrar ahir la seva preocupació per la intenció del Govern espanyol de reduir els ajuts destinats a persones amb risc d’exclusió social a causa de la seva situació de discapacitat o dificultats especials. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, fent-se ressò de les inquietuds manifestades pels responsables d’empreses i entitats que treballen amb aquests col•lectius al Penedès, va presentar una moció d’urgència al Ple que demana a tots els partits presents en les Corts Espanyoles que, a través dels mecanismes legals oportuns, facin tot el que sigui possible, perquè els Pressupostos Generals de l’estat incloguin una partida que garanteixi aquesta aportació.
Pere Regull valorava la importància de la urgència per fer “mostrar el nostre posicionament, abans de l’aprovació dels pressupostos de l’Estat” i constatava que “probablement som el primer ajuntament que reclama el manteniment d’aquests ajuts”.
Entitats com Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus d’accions ja que sens dubte determinen la importància del tercer sesto en el conjunt del territori i defineixen el perfil i la consciència social.
Més informació