la llar

Aquests dies d’estat d’alarmat, malgrat que tots ens trobem confinats, estem sentint més  que mai l’escalf de tothom. Hem vist com estem envoltats de grans persones que desinteressadament, han pensat en nosaltres i ens han ajudat. Això també ens ha passat amb les institicions i els serveis del territori, els quals ens han ajudat i col·laborat en tot allò que hem necessitat.
Hem sentit ben aprop el batec de la gent que ens envolta. La seva solidaritat ha fet créixer el nostre projecet social, el qual porta més de mig segle de trejectòria sempre pensant en el benestar de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.
Per això, volem agrair molt sincerament l’ajut a les persones, empreses, institucions i organitzacions que ens han donat un cop de mà  tot fent-nos arribar mascaretes i materials de protecció com són Penedès Solidari, Por ellos, FAB Vilafranca, DPR Automatismos i D3D Tech i l’Ana Romero; volem agrair la implicació de persones com l’Agustí Vallverdú (Alcalde de Les Cabanyes), Sebastià Santaeugènia (Director de Prevenció i Atenció a la Cronicitat i del Pla Director Sociosanitari del Dep. de Salut, pel suport en la coordinació i l’assessorament en protocols d’actuació i de prevenció a la nostra llar-residència) i el poble de Les Cabanyes (institucions, persones anònimes, comerços i serveis)
Gràcies a tots pel vostre suport. Amb persones com vosaltres les coses són més fàcils de passar.
Ànims a tots!