La Bugaderia de Mas Albornà compta amb 5 clients nous: Direct Auto, La Granja, Mutua Penedès, El Celleret i Cal Ton Vell. Gràcies a la confiança d’aquestes empreses compromeses, podem continuar creant oportunitats per a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió al territori i situar la nostra bugaderia de base social com un referent al Penedès. 

Amb l’eslògan de “Roba neta, compromís social”, Mas Albornà ofereix, des de l’any 2016, una àmplia cartera de serveis de bugaderia per a hoteleria, residències, hospitalts i teixit empresarial. La Bugaderia reuneix 3 condicions que la fan única en la seva categoria: la proximitat del territori, la professionalitat dels serveis i el projecte social que hi ha al darrere. 

A més d’acollir a aquests nous col·laboradors, la bugaderia està pendent d’iniciar unes obres de millora i transformació que es duran a terme durant el 2024 amb el suport del Programa InnvESS del Departament d’Empresa i Treball. 

Aquesta intervenció no només consolidarà la nostra Bugaderia Social com un referent en responsabilitat social a la comunitat, sinó que també ens permetrà ser més competitius i sostenibles en el mercat, contribuint a la creació de més llocs de treball a la fundació. 

 Agraïm la confiança dels nostres nous clients i esperem continuar fent-ho possible, junts construïm un futur més inclusiu i solidari.