Des del Centre Ocupacional s’ha iniciat una nova activitat consistent en , un cop per setmana, un grup dedica un matí a fer una una caminada per la natura, tot gaudint del paisatge així com de la pràctica de l’exercici físic en bona companyia. La primera destinació ha estat Les Deus i després, els colls del Garraf.

4 responses to “Nova activitat de trecking

  1. desde l’empenta del grup de caminates, bones vistes i respirar bon ambient us invitem a seguint’se, tant desde la web, kom presencialment, a no perdre’us cap detall de les fites k anem deixant… fins aviat i bon camí. ah! si us agrada veure’ns en akestes situacions hi ha moltes mès fotos k no s’han penjat.

  2. Eii!! Això pinta molt bé! Per les fotos es veu un paissatge
    que invita a caminar. Us felicito per haver iniciat aquesta activitat.Qué ho disfruteu!!

  3. …desprès de veure aquestes fotos i els vostres escrits l´enveja ” sana” em fa dir-vos que si algun dia voleu veure les meves “chiruques” de cordons desfilats m´ho feu saber i jo molt orgullosa us puc ensenyar els camins més bonics de la comarca; els del Font-rubí!!
    endevant amb el vostre grup i molt d´ànim ja que caminar amb bona companyia és un plaer que no es troba cada dia( i rima i tot)

Comments are closed.