Vés al contingut

Iniciem una nova feina a l’empresa de productes farmacèutics Presspart, situada al polígon industrial de l’Arboç. Una aliança molt important per a la nostra àrea de serveis externs que ens permet inserir laboralment a sis persones del nostre Centre Especial de Treball. 
 
Els treballadors estaran distribuïts en tres torns – matí, tarda i nit – amb dos operaris per torn. La seva tasca principal consisteix en la verificació i embalatge de peces i components dels diferents productes fabricats per Presspart
 
Aquesta col·laboració no només és una oportunitat de feina per a les nostres persones, sinó que també reforça la nostra relació amb les empreses locals, consolidant la nostra capacitat d’inserció laboral a la comarca del Penedès. 
 
No és la primera vegada que treballem amb Presspart, i des de la Fundació volem agrair la confiança renovada en aquesta nova etapa. 
 
Així doncs, reafirma el compromís de Presspart amb la responsabilitat social i continuem treballant conjuntament per construir un Penedès més inclusiu i socialment responsable.