La Fundació Mas Albornà està d’estrena amb una nova web que millora la nostra presència a la xarxa i permet, per primera vegada, col·laborar activament amb la Fundació i formar part del projecte social que portem construint des de fa 50 anys. 

A banda de donar la informació corporativa i informar de les principals novetats d’una manera més visual i àgil, la principal novetat de la nova web de la Fundació (www.masalborna.org) és que facilita la participació amb el nostre projecte social a través de l’adquisició dels productes que s’elaboren al centre ocupacional, les donacions o l’apadrinament de projectes.

La captació de fons per a tirar endavant projectes i millorar els serveis és una necessitat de les fundacions com la nostra i la web és una molt bona eina per a aconseguir-ho. A banda, facilita l’accés per part de tothom a poder contribuir amb la Fundació de manera activa.

A més, ens permet mostrar vídeos de tots els nostres serveis, dins la mateixa pàgina, de manera ràpida i clara. Una millora comunicativa que ens permetrà ensenyar millor tot el que fem.
Finalment, la nova web està adaptada als diferents dispositius (web, tauleta i mòbil) per a facilitar l’experiència a l’usuari.