Vés al contingut

Responsabilitat Social Corporativa

El projecte social de Mas Albornà

Mas Albornà t’obre la porta a la Responsabilitat Social Corporativa

A Mas Albornà som més que un proveïdor de serveis: som el teu aliat en la construcció d’un territori més ric i compromès.
La nostra proximitat i experiència ens permeten oferir solucions de RSC que s’adapten perfectament a les vostres necessitats.

  

Què ens fa diferents?

La Fundació Mas Albornà treballa des de fa més de 50 anys per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió social.
La nostra missió no seria possible sense el suport actiu de les empreses que, compromeses amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), decideixen col·laborar amb nosaltres.
Aquestes accions no només contribueixen a millorar la societat, sinó que també aporten valor afegit a les pròpies empreses, potenciant-ne la imatge corporativa i el compromís social.

Mas Albornà és seu el partner ideal per complir la RSC al territori.

Què oferim?

Serveis externs a les empreses

Equips de treball permanents dins de les empreses amb monitorització de suport.Partners

Financers (inversió en projectes amb impacte social de la Fundació) Operatius (col·laboracions, cobranding…)


Formacions i sensibilització

Programes formatius que no només milloren les habilitats del personal, sinó que també fomenten una cultura inclusiva i solidària dins de la seva organització.

Serveis a empreses a través del Centre Especial d’Ocupació

Oferim serveis externs a les indústries, jardinera, bugaderia, manipulació de components, manipulació alimentària, neteja industrial o manteniment.

Apadrina una oportunitat

Fes que la teva empresa apadrini una de les nostres activitats o projectes socials.


Projectes a mida

Cada empresa és única, i nosaltres ho entenem. Treballem amb vostè per desenvolupar projectes de RSC adaptats a les seves necessitats i objectius específics.

Donacions

Invertir a la Fundació Mas Albornà significa recolzar projectes que tenen un impacte real i tangible a la vida de les persones.

Voluntariat corporatiu

Les persones treballadores poden participar en activitats de voluntariat que no només beneficien la comunitat, sinó que també enriqueixen l’experiència dels seus equips, fomentant la cohesió i la motivació.

Teambuilding

Enfortim la cohesió i el rendiment dels equips de treball. Mitjançant activitats dinàmiques i participatives.

Acompanyament i Assessorament en l’exercici de la IGD (Llei General de la Discapacitat) i LA RSC RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVAProductes de Mallart
Artesans Xarcuters

Oferim productes artesans d´alta qualitat, que lluiten contra l´exclusió. Imagineu oferir als seus clients i empleats productes que no només són deliciosos, sinó que també porten darrere una història única i un projecte social.

I molt més…

Quan col·labori amb nosaltres, no només està complint els seus compromisos de RSC, sinó que està fent una diferència real i tangible a la vida de les persones. Cada cop que una persona amb discapacitat aconsegueix una feina, guanya autonomia i dignitat, i això és possible gràcies a suports com el teu.

Ajuda’ns a crear oportunitats
Suma valor social i laboral al nostre projecte.

Si vols col·laborar amb la nostra entitat, contacta’ns a:

judit.garros@masalborna.org

Mas Albornà ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes Singulars de promoció de
leconomia social i solidària del Departament dEmpresa i Treball.

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya Departament d’Empresa i Treball.