Jornada al Ventall

Fa poquet que des del Servei d’Habitatge hem iniciat relacions amb les entitats de Sinergrup que tenim més properes per tal de poder realitzar activitats de lleure conjuntes.
El diumenge 25 de maig, el Tegar (Vilanova i la Geltrú) ens havia convidat a la Masia d’en Cabanyes; però degut a la pluja ho vàrem anul·lar.
I aquest passat diumenge 1 de juny, el Ventall (Vendrell) realitzaven un dinar a nivell del servei de residència i vam acceptar de bon grat la seva invitació. De manera que totes les persones de residència que aquell dia estàvem al Mas vam fer cap al Vendrell amb autocar. Allí ens esperaven els companys del Ventall.
Malgrat les previsions de pluja, el sol ens va companyar durant tota l’estada al Vendrell: vàrem veure com els cuiners preparaven una paella que feia goig, cadascú es va menjar un senyor plat d’arròs… i després de gaudir de la soneta que agafa en acabar un bon àpat, vam visitar les instal·lacions.
Realment vam disfrutar tots i totes moltíssim: n’Antonio explicant anècdotes seves a qui tenia el costat; en Gabi va ser l’encarregat de les relacions públiques explicant a tothom qui érem; en Folch va donar el vist-i-plau a la paella abans de servir-se; en Jose no va augmentar el seu sarcasme habitual; en Codorniu amb un somriure d’orella a orella, etc.
Conclusió: ho vam gaudir molt i em tornat amb ganes de repetir-ho.
Moltíssimes gràcies companys del Ventall!
Mireu les fotografies de l’acte al nostre canal de Flickr
Membres del servei de llar-residència de Mas Albornà