20180620_110949

Els detalls del conveni signat recentment entre Vinseum i Mas Albornà van ocupar bona part de l’espai setmanal que el museu té al magazín Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca. La responsable dels enclavaments de Viu la Vinya i del Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit (CdIAT), Maite Fernández, es va encarregar d’explicar quines seran les accions conjuntes que es duran a terme fruit de l’acord al qual han arribat les dues parts, amb activitats que s’estan preparant i programant ja per a després de l’estiu.

En aquest sentit, es preveu que s’oferti, especialment als centres educatius, una visita combinada al museu i al CdIAT o bé un pac amb visita a Vinseum i activitat a Viu la Vinya. Al mateix temps, Vinseum preveu recuperar una vinya de propietat situada a tocar de la zona esportiva de Vilafranca, una tasca que es durà a terme des del servei de jardineria de Mas Albornà.

De la seva banda, la cap de comunicació de Vinseum, Cecília Jané, va donar a conèixer les condicions amb les que es desenvoluparan els punts del conveni, que se centren en una oferta formativa conjunta adreçada a les escoles; la formació de l’equip d’atenció al visitant per atendre adequadament els col·lectius amb altres capacitats cognitives, i un treball conjunt al projecte La Vinya de Vinseum, tant pel que fa al manteniment agrícola com amb l’activació educativa de l’entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *