projecte-cercles-a-la-radio

El projecte Cercles, que s’aplica des del mes d’octubre com a prova pilot en usuaris del nostre Centre Ocupacional, comença a despertar interès més enllà de Mas Albornà. Aquest dilluns va merèixer uns minuts en el magazín matinal de Ràdio Vilafranca, Penedès Gamma Extra. Per parlar-ne hi van acudir la directora del Centre Ocupacional de Mas Albornà, Anna Rovira, i la monitora Xell Cornellà.

Totes dues van explicar els objectius del projecte, la importància que té per als usuaris, els canvis organitzatius que representa i les previsions amb vista al futur un cop finalitzi aquesta primera fase, cap a principi del mes de març.

El projecte “Cercles treballa per fomentar l’autonomia i la presa de pròpies decisions dels usuaris a partir d’una atenció centrada en la persona i l’aplicació de diferents dinàmiques.

Tot i que en aquesta fase inicial són sis els usuaris que participen en l’aplicació d’aquest projecte, la intenció és que el programa es desplegui cap a altres grups, de manera que tothom acabi intervenint en els diferents cercles.

Des de Mas Albornà treballem per a continuar millorant la qualitat de vida de les nostres persones i gràcies a projectes com aquest ho fem possible.

Més sobre el projecte “cercles” a l’entrevista (a partir del minut 30:40)