verema_solidaria

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la verema solidària 2017 a favor enguany del projecte social de la Fundació Mas Albornà i Fundació Astrid 21.
La convocatòria per poder participar està oberta a tot aquell que ho desitgi des del passat 26 de juny. Els participants poden escollir entre diferents recompenses com verema amb ampolla de vi o amb tast i maridatge. Aquest tast maridat (una de les vuit opcions que poden escollir els participants a Verema Solidària) serà enguany amb el sommelier Josep Roca, de El Celler de Can Roca, qui oferirà la sessió de tast maridatge amb vins de Verema Solidària 2017, al mes de maig de 2018 a l’Espai Mas Marroch (Vilablareix, Girona).
Recordem que la fundació  és una de les dues entitats receptores de la segona edició del premi Verema Solidària, una iniciativa que uneix els conceptes territori, vi i solidaritat amb l’objectiu de captar recursos econòmics per a entitats dedicades a col·lectius amb risc d’exclusió. Els beneficis que es recaptin amb la verema seran compartits entre la Fundació Mas Albornà i la Fundació Astrid 21 per al desenvolupament dels projectes presentats.
El nostre ha estat SENECTUS, un programa d’activitats específiques per a persones amb procés d’envelliment del nostre centre ocupacional.
INSCRIU-TE A LA VEREMA MÉS SOCIAL!