tercer_congres.JPG

Els passats 24 i 25 de març van tenir lloc al recinte de convencions de Barcelona (Fòrum), el tercer congrés del tercer sectors social. Sota l’eslògan Sumem valors, construïm futur, va ser un espai de trobada on totes les entitats del sector varen compartir experiències i platejar reptes i perspectives de futur.Així doncs, aquest congrés va comptar amb el suport i la participació de la majoria d’institucions i personalitats politiques del país tots ells presents en la celebració de l’acte inaugural.
Aquestes jornades, estructurades a partir de diferents ponències que tractaven la situació actual i de futur del tercer sector, varen posar de manifest la importància de feina realitzada per totes les entitats, fins l’actualitat i com això havia influït positivament en el bon desenvolupament del tercer sector.
D’altra banda tot aquest conjunt de ponències s’articulaven en torn a una àgora d’experiències. Un espai de mitja hora diària on les entitats seleccionades podien presentar el projecte que havien desenvolupat des de la seva entitat. En aquest sentit, des de Mas Albornà varem participar en aquest espai d’experiències amb la presentació de les nostres píndoles en format e-learning.
Es tracta de deu micro cursos de prevenció de riscos laborals que han rebut el suport del Departament d’Empresa i Ocupació i tenen un format interactiu i multimèdia i estan dirigits a persones treballadores dels Centres especials de treball.
Des de Mas Albornà treballem dia rere dia per millorar el desenvolupament social i laboral de les persones que viuen amb nosaltres i per aquest motiu valorem molt positivament la creació d’espais de diàleg com aquest.
Veure les píndoles