Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà, ha estat present per primera vegada al Gastronòmic Fòrum de Barcelona 2021, l’esdeveniment culinari de referència que, a més, ha guardonat el nostre Paté Rústic de Gall del Penedès (IGP) amb el Premi Innofòrum  per al  “Gust més original”. A través de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona hem comptat amb un espai propi que ens ha servit de magnífic aparador de la nostra proposta alimentària.

El Paté de Gall IGP (que elaborem en exclusiva gràcies a l’aliança amb el Consell regulador de la IGP i que ha rebut el suport gastronòmic de la Fundació Alícia) ha esdevingut el producte estrella del nostre estand i l’ingredient fonamental en la nostra participació a l’Espai cuina, un show cooking de luxe que ens ha permès lluir i explicar, encara més, la qualitat gourmet del nostre producte.

En definitiva, una fira d’alt nivell, que també ens ha permès donar a conèixer tots els embotits i productes que elaborem artesanalment des de l’obrador de Mallart Artesans Xarcuters a La Llacuna. Un poble amb tradició centenària de mestres embotidors. Però la qualitat centenària dels nostres productes es defineix gràcies al projecte d’integració social que hem creat a Mallart. Una iniciativa d’embotits socials que ens permet crear oportunitats d’inserció per a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.