Vés al contingut

fires_de_maig

El proper cap de setmana 18 19 i 20 de Maig Mas Albornà participarà per segon any consecutiu a les fires de Maig de Vilafranca del Penedès amb un estand propi.
Aquest any, la Fundació Mas Albornà hi participarà doncs en qualitat d’entitat empresarial i oferirà una mostra del conjunt de tasques que realitza diàriament amb tots els seus serveis en el conjunt del territori.
L’estand que presentarem en aquesta edició s’ubicarà entre esl pavellons 3 i 4 i serà un reflex de la trajectòria i la mentalitat de l’entitat que representarà la importància dels serveis amb diferència i les iniciatives de futur de la nostra Fundació.
Paral•lelament, aquest any també tindrem un espai per els tallers de Viu la vinya (les activitats sobre el món de la Vinya, el canvi climàtic i la sostenibilitat i la vida a pagès, impulsat conjuntament per Mas Albornà i Bodegues Torres). Aquesta activitat lúdica amenitzarà la jornada del diumenge als més petits, de les 11 a les 13,30h, oferint-los una selecció dels tallers didàctica que us proposem a la sala polivalent del recinte Firal.
Us esperem a les fires i no deixeu de visitar el nostre estand!