José Carlos Eiriz

L’Associació Sinergrup (grup d’entitats amb sinèrgia social) és una entitat sense ànim de lucre, que aplega nou entitats d’economia social, amb la missió d’avançar conjuntament en el camí cap a l’excel•lència, desenvolupant sinèrgies, per tal de garantir la viabilitat social i econòmica de cadascun dels seus projectes.
Totes nou entitats treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o amb malaltia mental, abordant aquest repte amb estratègies compartides com: la implantació territorial, el model d’atenció centrat en la persona, l’aposta decidida per la qualitat i el respecte al medi ambient.
Som entitats referents a cadascun dels territoris on actuem; no tan sols per les persones amb les que treballem, sinó també com a models d’empresa social, de millora contínua, de creació de complicitats, generant i aportant valor en el nostre entorn.
Arribats a aquest punt, podríem haver optat per centrar-nos cadascú en la seva entitat, i continuar evolucionant, buscant les col•laboracions oportunes en cada moment. I per moltes entitats, aquesta podria ser la millor opció.
Nosaltres però hem optat per compartir. Hem decidit compartir, com a estratègia.
Som conscients que necessitem una dimensió més amplia que la pròpia entitat i comarca per abordar el futur; que la nostra competitivitat econòmica i aportació de valor social es multiplica, quan compartim coneixement i experiència; que la resolució de moltes problemàtiques tan sols es pot aconseguir si les abordem des d’una òptica superior; que el treball conjunt ens aporta la possibilitat d’incidir en aspectes que molt difícilment podríem abordar sols, i amb ús més eficient dels recursos… En definitiva, que la nostra unió, no suma, sinó que multiplica.
Sinergrup no és una realitat diferent de cadascuna de les 9 entitats. Sinergrup som tots nosaltres, i cadascú de nosaltres també és Sinergrup.
Des d’aquí vull felicitar a totes les persones que formeu part d’aquest gran projecte de la Fundació Mas Albornà pels èxits aconseguits, i encoratjar-vos a continuar treballant per fer realitat el somni que compartim: la integració plena de totes i cadascuna de les persones.
José Carlos Eiriz i Varela
President de Sinergrup

One response to “Per què Sinergrup?

  1. Totalment d’acord amb l’escrit del José Carlos. Destacar la frase “Sinergrup som tots nosaltres, i cadascú de nosaltres és també Sinergrup” i adherir-me a la felicitació a totes les persones que formeu part d’aquest potent projecte que és la Fundació Mas Albornà. Penseu que els èxits que ja comenceu a percebre és el resultat d’una feina ben feta. ENDAVANT !!!!

Comments are closed.