20180119_111854-2-1

Iniciem l’enregistrament de les píndoles informatives de la campanya d’igualtat a Mas Albornà. Es tracta d’un conjunt de clips audiovisuals que a partir de casos pràctics ens ajudaran a reforçar la idea d’aquesta campanya d’àmbit intern.
Aquesta documentació audiovisual servirà de suport a les diferents xerrades informatives que es realitzaran durant la campanya. Positivisme, cordialitat i igualtats són alguns dels conceptes clau que reflectirà la campanya .
La campanya s’articula a partir de tres aspectes clau:

  • Lluita contra els estereotips
  • Prevenció i assetjaments sexuals per raó de sexe en l’àmbit laboral
  • Foment de responsabilitat

Recordem que la campanya pretén reflectir un seguit de bones pràctiques en l’entorn laboral per tal de millorar la convivència i el respecte entre tots els treballadors i treballadores de l’organització. Tot i que no tenim cap conflicte destacable en aquest sentit, creiem que la prevenció sempre és la millor opció per resoldre els possibles problemes que puguin sorgir en un futur.

20180119_112923

La difusió d’aquesta campanya serà transversal i es realitzarà a partir de diferents formats, com per exemple amb suport audiovisual a partir de diferents píndoles informatives.


Aquesta iniciativa és possible gràcies al suport rebut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través dels programes de la Direcció General d’Igualtat.

logo-bo

Des de Mas Albornà continuem treballant per a millorar la qualitat de vida de les nostres persones afavorint així un bon entorn de convivència entre tothom qui forma part de casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *