Vés al contingut

20180119_111854-2-1

Iniciem l’enregistrament de les píndoles informatives de la campanya d’igualtat a Mas Albornà. Es tracta d’un conjunt de clips audiovisuals que a partir de casos pràctics ens ajudaran a reforçar la idea d’aquesta campanya d’àmbit intern.
Aquesta documentació audiovisual servirà de suport a les diferents xerrades informatives que es realitzaran durant la campanya. Positivisme, cordialitat i igualtats són alguns dels conceptes clau que reflectirà la campanya .
La campanya s’articula a partir de tres aspectes clau:

  • Lluita contra els estereotips
  • Prevenció i assetjaments sexuals per raó de sexe en l’àmbit laboral
  • Foment de responsabilitat

Recordem que la campanya pretén reflectir un seguit de bones pràctiques en l’entorn laboral per tal de millorar la convivència i el respecte entre tots els treballadors i treballadores de l’organització. Tot i que no tenim cap conflicte destacable en aquest sentit, creiem que la prevenció sempre és la millor opció per resoldre els possibles problemes que puguin sorgir en un futur.

20180119_112923

La difusió d’aquesta campanya serà transversal i es realitzarà a partir de diferents formats, com per exemple amb suport audiovisual a partir de diferents píndoles informatives.


Aquesta iniciativa és possible gràcies al suport rebut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través dels programes de la Direcció General d’Igualtat.

logo-bo

Des de Mas Albornà continuem treballant per a millorar la qualitat de vida de les nostres persones afavorint així un bon entorn de convivència entre tothom qui forma part de casa nostra.