sel_postals.jpg

Com ja és habitual per aquestes dates, l’equip del nostre Centre Ocupacional elabora les seves (ja tradicionals) postals de Nadal. Aquest any l’elaboració d’aquest petit obsequi nadalenc ha estat tot un èxit, tant a nivell de disseny, com de quantitat i producció!
Aquest producte ha estat elaborat a mà amb paper reciclat artesanal per tots els mabres de l’ocupacional. La decoració consisteix en un abret i una estrella de Nadal enganxats sobre dos paper reciclat de colors liles i blancs.
Així, doncs, aquest any l’ajuntament de les Cabanyes ens ha encarregat 125 postals, igual que l’any passat. I d’altra banda, en Jordi del forn de pa de Torrelles de Fox n’ha demanat, l’empresa de neteja Visolnet i la florista de Vilafranca Art Tupiari de Vilafranca també ens n’han demanat.
Aquest article nadalenc cada any te més acceptació entre totes aquelles persones que coneixen els nostres productes artesanals, ja siguin administracions empreses o clients particulars que any rere any ens fan confiança. A tots doncs, moltes gràcies.
Des de Mas Albornà treballem dia rere dia per millorar la qualitat de vida de la nostre gent i gràcies ha projectes com aquests fomenten la importància de la creativitat i el treball en equip.