foto_familia_centre_ocupacional

El concurs d’ideesdel qual sortirà el logo que identificarà Mas Albornà durant tot el 2019 amb motiu del seu 50è aniversari ja té els seus guanyadors i ahir van rebre els seus premis en un acte que es va fer a l’auditori de Virben.
Finalment i, segons el veredicte del jurat reunit el mes passat, la proposta guanyadora va ser la del grup del Centre Ocupacional format per la Jessica, la Lorena, la Pilar, el Josep, la Lídia, el Carlos i el Roger. A partir del seu dibuix, un professional del disseny elaborarà el logo dels 50 anys de Mas Albornà durant l’any que ve.

img_20180704_134617

El jurat va decidir atorgar dos accèssits. El primer va ser per al grup format per l’Agnès, la Carme, l’Ana i l’Antonio. El segon accèssit va ser per a la idea presentada per la Mireia, la Maribel, la Raquel, la Sònia, el Javi i el Carles. Cada grup seleccionat va rebre un lot de productes Mallart i cada participant que ha passat a la final, un diploma acreditatiu.

img-20180705-wa00011

El concurs que es va convocar per triar un logo dels 50 anys de Mas Albornà estava obert a tots els treballadors i usuaris de l’organització i es van rebre setze propostes, tres de les quals van ser seleccionades pel jurat.Els encarregats de la deliberació van ser Paco Espín, patró de la Fundació; Xus Azor, dissenyadora, i Maite Fernández, del departament de Comunicació de Mas Albornà.

One response to “Premis del concurs del logo dels 50 anys

Comments are closed.