catala_logo1.jpg

Un any més, indiciem la campanya “Mas Albornà parla català!” Aquesta serà la segona edició d’aquesta campanya de foment de l’ús de la llengua consistent en l’organització de diferents tallers i activitats en matèria d’educació lingüística. Impulsada per la nostra fundació, juntament amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, la campanya s’inicia aquesta setmana. Ja comença el curs!
Actualment, gràcies a la gestió de la persona coordinadora d’aquest projecte hem impulsat tres tallers relacionats amb l’aprenentatge de la llengua catalana.
1. Taller de lectura: material, diaris, revistes… (El nostre centre ocupacional dedica 3 sessions a la setmana a aquesta activitat.)
2. Taller d’expressió oral: hem impulsat un espai on aprenem a expressar-nos, a parlar en públic i a fer més àgil la nosra comunicació.
3. Taller de teatre : a través del teatre treballem de manera divertida diferents aspectes com ara la dicció, la memòria, l’expressió en veu alta…
Així, doncs, les activitats estan pensades per a millorar la nostra expressió i comprensió de la llengua. Tal com va succeir l’any passat, els diferents grups s’han configurat amb una gran acollida i esperem que, un cop finalizada la campanya, continuïn elaborant-se.