Sigues Peça Clau

Avui 5 de març ha tingut lloc l’acte de presentació de la campanya on-line “Sigues Peça Clau” dirigida a la conscienciació dels agents que intervenen en la contractació laboral per tal que tinguin en compte el col·lectiu de persones amb discapacitat i malaltia mental. L’acte de presentació ha estat a la seu de la Unió Empresarial del Penedès, a Vilafranca del Penedès.
L’acte ha estat presidit pel president de la Fundació, Martí Solé, així com el Director de zona de Caja Madrid al Llobregat, Jordi Miret, i el desenvolupador de la campanya basada en noves tecnologies, Toni Mascaró.
Aquesta campanya de sensibilització porta per títol “Sigues peça clau”, apel·lant la necessària i imprescindible col·laboració i intervenció d’empresaris, caps de recursos humans, responsables de producció, etc. per a aconseguir la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental en el món laboral.
Aquest projecte s’ha realitzat gràcies a haver guanyat el segon premi a nivell nacional de la convocatòria de premis “Proyéctate” de l’Obra Social Caja Madrid. Uns premis dirigits a les organitzacions no lucratives com la nostra que premiaven l’ús de les noves tecnologies.