La Fageda

El proper dimecres 1 d’octubre, a les 19:00 a la Sala Gran de la UEP (Unió Empresarial del Penedès), tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “La Fageda. Història d’una bogeria” a càrrec del Sr. Cristóbal Colón, president de la Cooperativa La Fageda (reconeguda com a millor iniciativa solidària en el Premi Català de l’Any atorgat per El Periódico i TV3 el 2007).
L’acte, organitzat conjuntament amb la Llibreria l’Odissea de Vilafranca i amb el suport de la UEP, serà moderat per César Martín i està en relació amb la tasca de sensibilització vers la integració laboral de les persones amb discapacitat i malaltia mental que Mas Albornà realitza a la comarca. En aquest sentit, s’exposa el cas de l’empresa de làctics “La Fageda” com un cas d’èxit tant a nivell empresarial com d’integració laboral. I és lque a trajectòria empresarial de la cooperativa La Fageda – la qual dóna feina a bona part de les persones amb disminucions psíquiques i/o malalties mentals de la comarca de la Garrotxa -s’ha erigit com a model de negoci estudiat a escoles de negoci com IESE o ESADE.
Un llibre sobre una història boja
Amb motiu del 25 aniversari d’aquesta entitat germana, membre juntament amb Mas Albornà de l’Associació Sinergrup, s’ha publicat aquest llibre sobre l’origen i el desenvolupament d’aquesta particular cooperativa, nascuda entre els boscos i volcans de la Garrotxa, que ha adquirit projecció internacional. El llibre “repassa les humaníssimes històries de vida dels treballadors de La Fageda i ofereix les claus d’una empresa que ha demostrat que els valors socials són compatibles amb l’èxit comercial”.
No hi falteu!
Recordeu:
Dia: Dimecres, 1 d’octubre
Hora: 19.00h
Lloc: Unió Empresarial del Penedès (Av. Barcelona 89, 3a planta. Vilafranca del Penedès)

Més informació: