Vés al contingut

img_1260.JPGimg_1300.JPG

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Fundació Privada Mas Albornà, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, han presentat la campanya mediambiental “Vilafranca sent els colors del reciclatge”. Una innovadora iniciativa de sensibilització ciutadana que pretén conscienciar de la importància del reciclatge a tots els ciutadans de la vila.
L’acte de presentació d’aquest projecte s’ha celebrat a la Casa de la Vila. El regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, Aureli Ruiz, la regidora de Medi Ambient, Ramona Suriol i els representants de la Fundació Mas Albornà, Ricard Rafecas i Francisco Espín, han presentat la campanya que es va iniciar aquest dilluns.
Així, doncs, amb aquesta campanya porta a porta, dos equips de tres persones cada un, es passejaran per tots els barris de la vila per tal de distribuir 3 bosses amb els colors del reciclatge, per tal de facilitar la recollida selectiva dels diferents residus.
La campanya es desenvluparà en dues fases: una, fins al mes de juliol, moment en què es visitaran els barris de Centre Vila i el de Les clotes; i l’altra fase es reiniciarà el mes de setembre, i abarcarà la resta de barris.
Amb aquesta, ja són 4 les campanyes ambientals que ha desenvolupat Mas Albornà a diferents municipis de la comarca: Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní d’Anoia i Olèrdola.
Aquestes campanyes ambientals desenvolupades per Mas Albornà aporten un doble valor a la iniciativa, ja que es fa, al mateix temps, una doble tasca sensibilitzadora: l’ambiental i la social en matèria d’integració.