Vés al contingut

llibre_miram_mediona.JPG

El passat diumenge 25 d’abril a les 18h de la tarda va tenir lloc al casal de Mediona, un nou acte de presentació del llibre de Mas Albornà Mira’m. Contes de vides especials, en motiu de la celebració del lliurament de premis al concurs literari Sant Jordi 2010, que aquest any s’ha dedicat al tema “Som iguals, ets diferent, la diferència ens valora”.

L’alcalde de Mediona Servand Cases i Mercè Foradada, una de les escriptores del llibre, va ser els encarregats de presentar aquest acte en companyia d’alguns membres de la nostra Fundació.

Aquesta excel·lent obre literària és una iniciativa impulsada per la fundació Mas Albornà i la editorial Cossetània Edicions, que ofereix una vicio singular, emotiva i de superació, sobre la vida de persones amb alguna discapacitat.

A Mas Albornà treballem dia a dia pel reconeixement i el ben està de les persones amb discapacitat i malaltia mental i gràcies a la creació de llibres com aquest, lluitem per aconseguir fer visible a tota la societat la seva voluntat de superació.