Dona amb malaltia mental de Mali

Avui té lloc a Vic la primera de les dues presentacions previstes del projecte Prêt-à-Integrer, desenvolupat per la Fundació Mas Albornà conjuntament amb l’Associació Sant Tomàs-PARMO de Vic, i CCONG ajuda al desenvolupament, de Sant Sadurní d’Anoia.
Les tres entitats han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu l’assistència i integració social de les persones amb discapacitat psíquica, física i/o malaltia mental de la Comuna de Hombori, situada a l’est de la regió de Mopti, aproximadament a 1.000 km de Bamako, capital de Mali.
Mas Albornà, a l’igual que Sant Tomàs, participa en el projecte aportant recursos tècnics i humans. En aquest sentit des de la Fundació s’ofereix la possibilitat de col·laborar en aquesta iniciativa a tots els professionals, col·laboradors i voluntaris de l’entitat. La participació pot ser en qualsevol de les fases del projecte: planificació, gestió, avaluació i intervenció directa en el país on es desenvolupa el projecte: Mali.
Per a conèixer més sobre el projecte i com s’hi pot col·laborar s’han organitzat dos actes informatius: un a Vic i un a Vilafranca, els quals tindran lloc avui i el proper dia 4 de març a Vilafranca.
Més informació: