Vés al contingut

img_0231
Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació del nou calendari de Mas Albornà, la setena edició d’una iniciativa que cada cop acull més reconeixement i difusió. Aquest tradicional esdeveniment es va celebrar al Palau Robert de Barcelona i va comptar amb la  presentació per par de la periodista i escriptora Empar Moliner  i la presència d’una taula  presidencial formada per Xavier López (Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), Martí Solé (President de la Fundació Mas Albornà) i Josep Maria Albet (President de la DO Penedès.)
Enguany el calendari s’edita amb el suport de la DO Penedès. Ambdues organitzacions tenen molts punts en comú, ja que comparteixen no només territori sinó també valors i maneres de fer. Aquest “maridatge” de vi i valors és el que s’ha pretès reflectir en el calendari social, el qual presenta a través de 12 fotografies tot allò que uneix la DO amb la Fundació.
Durant la presentació es va fer el passi del vídeo del making of del calendari en companyia d’aquells qui ho han fet possible: la fotògrafa (M Rosa Ferré), el dissenyador (Eloi Botey, de Punt de Vista) i els patrocinadors (Vaq Asset Consulting, Gràfiques Foix, Grau Maquinària, Canon, Heliexport, Unipresalud, Motor Albet, Cafès Novell i els cellers de la DO Penedès que s’han implicat en la iniciativa: Bodegues Torres, Loxarel, Can Ràfols dels Caus i Covides).
Durant la presentació, diferents dels seus protagonistes com la comunicadora Elisabet Carnicé o la sommelier i periodista Meritxell Falgueras van explicar les sensacions i les anècdotes de les sessions.
Recordem que el calendari té una tirada de 37.500 exemplars serà distribuït gratuïtament amb el setmanari El 3 de vuit (20 de desembre) i el Diari Ara (22 de desembre).
Per posar punt i final a l’acte, tots els assistens varen poder compartir un brindis amb vins de la DO Penedès i un petit refrigeri.