presentacio-miram-vilafranca.jpg

El dia 29 de setembre va tenir lloc a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la presentació del llibre de Mas Albornà intitolat Mira’m. Contes de vides especials
L’acte va ser tot un èxit de participació; a la sala de plens es van aplegar tant persones de la societat vilafranquina, com del sector de la discapacitat, amics i familiars de la Fundació, empreses col·laboradores…. Tampoc hi van factar periodistes i fotògrafs de la comarca que van cobrir tot l’esdeveniment.
El president del Consell Comarcal, Jordi Girona, i Martí Soler – president de Mas Albornà- van oferir una visió molt significativa de la situació actual dels discapacitats a la nostra societat.
Per altra banda, el periodista Marçal Sintes i l’escriptora Mercè Foradada, una de les autores de Mira’m, van expressar una visió més personal del que representava per a ellshaver participat en la presentació d’un projecte com aquest.
En definitiva, quatre opinions que van destacar en breus pinzellades la importància i el reconeixement que haurien de tenir llibres com aquest en la nostre societat.