Lots nadalencs amb compromís

Mas Albornà i Cal Blay presentem els primers lots nadalencs amb component solidari de la comarca a través dels quals es fa també un donatiu a La Marató de TV3.
El proper dimecres 15 d’octubre a les 12.30h, tindrà lloc la presentació a Vilafranca del Penedès dels Lots amb Sentit, un producte nadalenc amb un fort component social i de compromís.
La Fundació Privada Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental a la comarca i Cal Blay, reconeguda empresa d’assessorament gastronòmic uneixen forces per a oferir un nou concepte del tradicional “Lot de Nadal”.
A través d’aquesta iniciativa es pretén posar a l’abast d’empreses i institucions un producte amb un plus i amb un sentit més enllà de l’estricte obsequi nadalenc. Així, dóna resposta a una necessitat existent per part d’empreses i institucions d’oferir “alguna cosa més” amb els seus lots, defugint del concepte “repetició” i apostant per la “diferència”, “originalitat” i “compromís”. És per aquesta raó que es posa en marxa els Lots amb Sentit, un producte que ofereix qualitat, treball i solidaritat al mateix temps.
Qualitat en tractar-se d’una selecció acurada dels productes que composen cadascun dels lots, la qual queda garantida per l’experiència i renom de Cal Blay. Parlem de treball ja que gràcies als lots es generen llocs de treball per a persones amb discapacitat i malaltia mental de Mas Albornà, encarregada del muntatge dels lots així com participa en l’elaboració artesanal d’una capsa que conté bombons. I solidaritat, ja que es destina 1€ de cada lot a La Marató de TV3, dedicada enguany, a més a més, a la malaltia mental.
Participació a La Marató de TV3
L’acte es realitza en el context de la celebració, el passat dia 10 d’octubre, del dia internacional de la salut mental. Aquest fet fa encara més idònia la presentació d’aquesta nova iniciativa social, ja que de cada lot es destinarà 1€ a La Marató de TV3, la qual aquest any tracta, precisament, sobre les malalties mentals.
Aquesta iniciativa està inclosa en el programa d’activitats que col•laboren amb La Marató de TV3.
Recordeu:
Dia: 15 d’octubre
Hora: 12.30h
Lloc: Sala de Plens de la UEP – Unió Empresarial del Penedès (Av. Barcelona, 89 3a planta. Vilafranca del Penedès)