Vés al contingut

centenari-inglada-via-i-mas-alborna-19-12-2016_401

El president del Patronat de Mas Albornà, el vicepresident i el secretari juntament amb el gerent amb la consellera de la Presidència

El calendari social de Mas Albornà va ser presentat amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté en el marc de l’acte de cloenda de la celebració de centenari de la residència Inglada Via.
Inglada Via va celebrar la cloenda del seu centenari en un acte ple a vessar al fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès. Aquest acte va reunir a la majoria de personalitats de la comarca i va comptar amb la presència de Neus Munté així com de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell.
La presentació del calendari social de Mas Albornà 2017 Ens Fem Grans   va consistir en la projecció del vídeo del making of del calendari (realitzat per La Productora audiovisual de Mas Albornà) així com l’explicació del projecte que hi ha al darrere. Cada assistent a l’acte va disposar d’un exemplar del calendari.
L’acte de cloenda va consistir en en un repàs a les activitats que s’han organitzat per commemorar aquesta efemèride així com en la presentació del making of d’Inglada Via, un vídeo musical amb la participació de tots els membres de la residència així com el vídeo del “com es va fer”, un vídeo realitzat també per la Productora de Mas Albornà.