Vés al contingut

pantalla-cor

El proper 30 de novembre el museu del vi de Vilafranca del Penedès (Vinseum) acollirà la presentació del calendari social 2018 de Mas Albornà. Aquesta 11a edició compta amb el suport d’Enoturisme Penedès i porta per títol “Un any amb el Penedès al cor”.
Recordem que aquest any el calendari 2018 tindrà com a eix temàtic 12 atractives singularitats del Penedès com a destinació turística, les quals són presentades per cares conegudes amb lligams al territori acompanyades per persones de la Fundació Mas Albornà. Tots ells (tant les persones conegudes com les de Mas Albornà) comparteixen, a més, un denominador comú que els acompanyarà al llarg de les 12 fotografies: duen el Penedès al cor. Així participen enguany al calendari Cesk Freixas, Anna Roig, Mia Esteve, Victòria Pagès, Neus Ballbé o Biel Duran, entre d’altres.
El calendari social de Mas Albornà és un calendari sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones de la Fundació amb actituds positives.
L’objectiu és fer visible la tasca de la Fundació i normalitzar el col•lectiu i el calendari és una gran eina. Es distribueix amb El 3 de Vuit (setmanari penedesenc), el proper 15 de desembre i amb, El Punt Avui que està previst que l’encarti amb el diari del proper 16 de desembre.
Un any més, volem agrair la col·laboració de tots aquells que han fet possible la realització d’aquest projecte, des de la participació desinteressada de les cares conegudes, passant pels creadors de la imatge gràfica (disseny i fotografia), patrocinadors així com també, totes aquelles organiztacions que ens fan suport i donen prestigi al producte.