Vés al contingut

portada_memoria_blog_petit

Com cada any, Mas Albornà ha presentat la memòria de l’exercici de l’any anterior, en aquest cas la corresponent a l’activitat del 2017. Aquest exercici de transparència de l’entitat fa un repàs detallat del desenvolupament tant a nivell assistencial com laboral i afegeix també l’auditoria anual de comptes.
Gràcies a la memòria 2017 es pot comprovar l’evolució i els canvis respecte els anys anteriors a través d’unes dades que confirmen la progressió constant en tots els capítols de l’activitat de Mas Albornà.
Un exemple d’aquesta evolució és el salt de l’activitat que desenvolupa la fundació a les comarques veïnes del Garraf, el Baix Penedès i l’Anoia; l’augment significatiu de clients respecte l’any anterior, que han passat de 84 a 138; la incidència de Mas Albornà a l’Alt Penedès, on treballa en 24 dels 27 ajuntaments; la quantitat de residus gestionats des de les sis deixalleries, que frega els 2 milions de quilos, i la facturació de la Bugaderia, que s’ha disparat fins a cinc vegades més respecte el 2016, entre d’altres aspectes.
Aquestes dades són només algunes de les obtingudes durant el 2017, unes xifres que conviden a l’optimisme i que demostren el bon funcionament de l’organització en tots els sentits.
En aquest enllaç hi trobareu la memòria d’activitats 2017 de Mas Albornà:

http://bit.ly/memoria_masalborna_2017