Com és habitual en aquestes dates, ha tingut lloc una nova reunió del Patronat de la Fundació Mas Albornà en un acte celebrat en aquesta ocasió a la sala d’actes del Vinseum, el museu de la cultura del vi de Vilafranca del Penedès.

En el marc d’aquesta jornada de treball destinada a aprovar els comptes i resultats de l’any 2022, hem realitzat canvis en el nostre patronat, l’òrgan màxim de gestió de la nostra organització. Així, incorporem noves cares que se sumen amb força a la construcció del nostre projecte social. Es tracta de persones representants dels ajuntaments els quals, arran dels resultats electorals, han modifcat els organigrames dels consistoris. D’aquesta manera, des d’ata Francisco Romero, alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca del  Penedès, i Pere Vernet, alcalde de Sant Sadurní d’Anoia són els dos nous patrons de la Fundació, en representació dels seus consistoris. A banda, s’ha nomenat també nous càrrecs com el de la Susanna Mañé com a vicepresidenta i la Montserrat Domènech com a vicesecretària.

Aquestes incorporacions i nomenaments constitueixen l’exemple més car de la vivacitat del nostre patronat i el compromís per milorar de manera permanent.

Les reunions de la totalitat del patronat de la fundació es realitzen dos cops l’any. Aquestes trobades serveixen per a comentar i exposar aspectes clau de l’activitat de la fundació així com consensuar la presa de decisions estratègiques, aprovar pressupostos i validar els comptes anuals.

Per a nosaltres la transparència és fonamental i amb accions com aquesta podem explicar i compartir tot el que fem amb cadascun dels membres del patronat de la fundació que dona vida al projecte social de Mas Albornà.