trobada_sinergrup.jpg

El passat 17 de juny va tenir lloc la primera trobada de directors tècnics dels centres ocupacionals de Sinergup. L’acte es va fer a la fundació Santa Teresa del Vendrell i va ser valorat molt positivament per part de tots els assistents.
Actualment el 89 % de les entitats de Sinergrup disposen de Centres Ocupacionals (CO) i atenen a un total de 747 persones amb discapacitat, per tant, l’objectiu d’aquesta trobada era posar en comú i debatre sobre alguns aspectes essencials relacionats amb el desenvolupament i les activitats d’aquests centres de dia.
Així, doncs, alguns dels principals temes de debat que es van tractar durant aquesta trobada, van ser aspectes com ara, el futur del model d’atenció diürna, els problemes derivats dels casos amb trastorn mental, l’envelliment de la població atesa, l’atenció individualitzada, aspectes qualitatius i programes innovadors en matèria de voluntariat.
Amb totes aquestes qüestions doncs, es va desenvolupar la jornada i sens dubte va plantejar situacions molt importants i significatives pel sector.
Des de Mas Albornà continuem treballant per millorar la vida de les persones amb discapacitat i malaltia mental, i gràcies a trobades com aquesta fem, sens dubte, que la nostra tasca del dia a dia sigui cada cop millor.